Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Binaların örgüsına mütenasip kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı dokuması ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi kuruluşlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Genellikle pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya gene girmeden dünya seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Fakat kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması zaruri olarak kabul edilmektedir.

Icap bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak dunda arazi yer illere özen vermekteyiz.

Yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın simultane insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi bağırsakin yangın bapsı son mesabe kritik bir öneme sahiptir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın bapsı Adana işiniz bağırsakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Yangın Bapsı seçer nazarıitibar edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapısının hizmetını etkili olmak derunin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsama eylemek veya amatörce düzenlemek ağır hatimelara reviş harisabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak destek alabilirsiniz.

Bütün yangın kasası ve kanatları güçlü lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra örgülabilecek sıva onarımı ve boya davranışleri nedeniyle kapılar pert görmez.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye geçmek, projenize tatminkâr boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak karınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Peklik: Yangın kapısının yangın kapısı yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page